Sort by
Price˄˅
Sort by
Price˄˅

Hem & Fritid


Smart och trygg nyckelhantering i hem och stugor? Det är lätt att överskatta hur trygga dina nycklar i hemmet egentligen är. Sannolikt är du en av många som förvarar familjens guldnycklar till Hem, Bil, Släp, Stugan, Jobb, Båten, Mopeden eller Cykel i ett olåst nyckelskåp eller byrån just innanför entrédörren. Kanske i fickan på favvojackan som hänger i hallen? I sådana fall räcker det att dörren lämnas olåst eller öppen och obevakad i sekunder för att en tjuv skall kunna smyga in och stjäla både nycklar och kanske bilen, medan du distraheras av annat (Matlagning, TV, Toa, i Garaget eller Tvättstugan?).

Extranyckel gömd utanför huset? De flesta tjuvarna är medvetna om att många gömmer en extranyckel någonstans utanför boenden, ibland permanent, ibland tillfälligt vid besök av släkt och vänner, hantverkare och annat. Kanske i en "sten" på gården, elskåpet, bodan, blomkrukan? Ibland är vi t.o.m så otänkta att vi "gömmer den" i brevlådan. Eftersom tjuvar är vana att leta kan de då tyvärr tryggt ta sig in i bostaden utan att föra oväsen.

Så, hur är det egentligen där hemma? Är dörren verkligen alltid låst, även när ni eller barnen är hemma? Och när ni är borta... Hur snabbt/enkelt kan en tjuv komma åt era nycklar då. T.ex vid ett "Smash & Grab inbrott, där tjuven krossar en ruta för att sedan snabbt länsa boendet på lösa värdesaker, minnen och (utan låsbart nyckelskåp) dina nycklar och det dem ger tillgång till.

Med ett låsbart nyckelskåpet sätter du definitivt stopp för den typ av smygstölder som exemplifierats ovan. Utöver detta motverkar du även effektivt de mardrömsscenarion som kan uppstå vid Smash- & Grab inbrott om tjuvarna enkelt kan få med sig alla dina nycklar och de som de används till. För extranyckeln kan vi varmt rekommendera den robusta och väderbeständiga Nyckelgömman, som du enkelt monterar någonstans vid boendet och öppnar med din valda kod. För att tjuven då skall ta sig in tvingas de till aktiviteter som både försvårar och för oväsen, vilket effektivt avskräcker de flesta tjuvarna.

För att hjälpa dig till en smart och trygg nyckelhantering får du nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering. Lycka till och känn dig alltid välkommen att höra av dig till oss för personliga råd och tips. Vi hjälper dig gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös dina nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: