Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Fyndhörna (Lagerrensning, Demoex, Transportskadat, m.m.)

Logo

Välkommen till Fyndhörnan!

Kul att du hittat hit. Här hittar du allt möjligt såsom begagnade kassaskåp, begagnade arkivskåp, begagnade dokumentskåp, men även produkter och skåp som använts för demonstrationer i vår butik och på mässor, samt diverse lagerrensningsprodukter. Allt till fördelaktiga Fyndpriser. Klokt och ekonomiskt.

Skynda att fynda innan det är för sent!

Ibland går produkterna vi lägger in här iväg samma dag, andra gånger drar det ut på tiden. Vänta därför inte för länge med köp av sådana du är intresserad av. Vanligtvis betyder dock en produkt här, att den ännu finns kvar. Ibland händer det dock att vi inte hunnit plocka bort den innan ny order inkommit. Hursomhelst så lovar vi dig såklart ett snabbt besked efter beställning!

Vill du vara helt säker på att skåpet finns kvar före din beställning, eller om du har några andra frågor, vilka som helst, är du såklart alltid välkommen att ringa oss på 0770 - 22 01 22, eller skicka oss ett mail till info[HbGzm8bh]arkivexperten.se.

Begagnat skåp på plats?

Har ni ett helt och begagnat skåp som ni vill bli av med, är ni välkommen att fråga oss om vi är intresserade. Skicka oss då gärna ett antal bilder på in- och utsida, eventuella beteckningar på skåpet, samt utbärningsväg.


Välkommen till Fyndhörnan!Här nedan ser du nuvarande utbud i Fyndhörnan: