Kontakta oss

Ring för köpråd

Telefon:

  • 0770 - 22 01 22 - Personligt svar direkt, utan onödiga knappval!
  • 0911-21 26 25 Bosse
  • 0911-21 26 23 Kent
  • 0911-21 26 21 Mattias
  • 0911-21 26 26 Magnus
  • 0770-33 97 50 Rikard
  • 0911-21 26 27 Roland


Fax:

  • 0911-631 05

Öppettider:

  • Måndag till fredag 8-17
  • Lunchstängt 12-13:00

Du kan även kontakta oss via Mailformulär,
eller E-post: info[HbGzm8bh]arkivexperten.se

Mailformulär


Använd vårt kontaktformulär för att kontakta oss.

Butik

Välkommen till butiken i Piteå!

Öppettider

Måndag - Fredag 08.00 - 17.00
(Lunchstängt: 12.00 - 13.00)


Butiken

Address

Arkivexperten
Tistelvägen 37
941 42 Piteå
Sverige


Här hittar du massor av skåp i olika storlekar och modeller, säkerhets-, kassa-, nyckel- och dokumentskåp samt många fler.Här hittar du vår butik:


Visa större karta

Om oss


Där allting började

Året var 2002, det var mörka oktober långt upp i norra Sverige och Roland tog sina första kliv in företagsvärlden efter hela 30 händelserika år inom bankväsendet. I en liten lokal i Furunäsets företagsby, bara några kilometer från centrala Piteå ser Arkivexperten för första gången dagens ljus.


Ett företag i förändring

Till en början var Rolands idé med Arkivexperten - dåvarande NDSA - att utforma och leverera smarta och datorstyrda arkivlösningar till företag med omfattande arkiveringsbehov. En rest från dessa år är vår försäljning av kompaktarkiv.

Med åren kom företagets fokus dock att skifta från de riktigt stora arkivlösningarna till de mycket mindre alternativen, som Arkiv- och Kassaskåp. På den vägen är det.


Arkivexperten idag

Idag driver Arkivexperten Sveriges i särklass största webbshop för smart och trygg förvaring. I vår webbshop hittar du över tusen olika produkter som vi dagligen levererar till kunder runt om i hela Sverige, och även tidvis till Finland, Danmark och Norge. Med vårt enorma utbud och goda kompetens kan vi garanterat hjälpa dig att hitta de förvaringslösningar som passar just dina behov.

Det spelar ingen roll om du representerar ditt företag eller funderar på något till hemmet. Vi arbetar med alla typer av kunder både stora som små, och alltid med samma ambition att bygga en god relation med dig. Det är vårt levebröd. Välkommen in i gemenskapen! 

Med varma hälsningar

Arkivexperten i Norr AB

Personal

Roland Ekerlin

[Bild: Roland Ekerlin]

Roland Ekerlin

Ägare & Grundare, Långsiktig strategisk utveckling

Mobil: 070-691 23 78, E-post: roland[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Roland är ägare och grundare av Arkivexperten och har 31 års erfarenhet från bankvärlden där han började som assistent för att avancera hela vägen till bankdirektör. Under hans år som utvecklingsansvarig ledde Roland centraliseringen och skapandet av ett på den tiden högklassigt datorsystem för digitalt övervakad arkivering, File & Find IT och är "pappa", som användes för att centralisera hela Nordea’s Svenska filials behandling och lagring av dokumentation, och senare Nordea’s finska filial. Roland bär därmed på en enorm kunskapsbas kring såväl arkivlösningar och logistik, som organisationsutveckling och projektledning, vilket har varit till stor nytta för Arkivexperten.

På fritiden hyser Roland en stor passion för hans båt, fågeljakt med familjens hund, och familjeliv. På hösten infinner han sig oftast i familjens stuga i Kippen nära Hemavan där han fyller dagarna med arbete på stugan, allmän avkoppling, och såklart ripjakt. Som de flesta av oss på Arkivexperten är Roland också ett fan av Luleå Hockey, vilket är något han bär med sig sedan sin uppväxt i Luleå, och tid som hockey-tränare i Rosvik som ligger mellan Piteå och Luleå.


Mattias Ekerlin

[Bild: Mattias Ekerlin]

Mattias Ekerlin

Platschef

Telefon: 0911 - 21 26 21, E-post: mattias[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Mattias har många års erfarenhet som utesäljare och har arbetat med försäljning av allt ifrån kontorsmaterial till annonser på digitala ljusskyltar. Han har dessutom gedigen erfarenhet som entreprenör, och av import och försäljning av lastmaskiner och fritidsutrustning. Som son till Roland har han dessutom följt Arkivexpertens utveckling ända från start, och har arbetat där under många år ända sedan start, vilket ger honom en utmärkt överblick och insikt i hela Arkivexperten. Sedan slutet av 2016 har Mattias varit platschef på Arkivexperten med det generella helhetsansvaret för Arkivexperten och dess fortsatta utveckling.

På fritiden gillar Mattias att spendera tid med familjen, promenera med familjens hundar, åka på båtturer, åka på jaktturer, måla tavlor (ofta av historisk karaktär), lyssna på musik, läsa och lära sig om historia. Han har därmed kommit att bli Arkivexpertens mest kunnige när det kommer Svensk historia, och kan berätta om alla möjliga historiska händelser och kungar i vårt lands historia (pröva att fråga honom!). Han håller också renoverings-rekordet på Arkivexperten, efter att ha renoverat tre olika villor genom åren, vilket gjort honom till en utmärkt amatörsnickare, vid sidan av sin roll som historiker.

Sedan några år tillbaka är han också aktiv i Hemvärnet (Nationella skyddsstyrkorna), som spelar en viktig roll som en välutbildad militär reserv till Svenska armén. Sist men inte minst är han som flera andra Arkivexperter ett Luleå Hockey fan, och åker gärna till Luleå för att heja fram Luleå Hockey när han får tid över.


Magnus Persson

[Bild: Magnus Persson]

Magnus Persson

IT-utveckling, Kundservice & Försäljning, m.m.

Telefon: 0911 - 21 26 26, E-post: magnus[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Magnus har tidigare arbetat med IT-baserad hantering av information och dokumentation inom Ericsson, där han också spelade en viktig roll som specialist och länk mellan teknikerna och kunderna, för ökad användarvänlighet och kundanpassning. Något som varit till stor nytta på Arkivexperten för allt ifrån utvecklingen av webbshopen, till produktutveckling, instruktioner och annat.

På Arkivexperten är Magnus en typisk ”go to guy”, vilket har gjort att vi genom åren börjat lite skämtsamt referera till honom som Teknologie Doktor Persson (han är lite som en MacGyver). Kort sagt kan man väl säga att Magnus gillar att lösa problem, och det är han väldigt bra på.

Vid sidan sin funktion som ”go to guy” när det kommer till teknik och certifieringar m.m., arbetar Magnus också med marknadsföring, grafisk design och såklart, som alla på Arkivexperten, med att hjälpa våra kunder, om än det för honom ofta kan röra sig om tekniskt krävande ärenden.

På hans fritid ägnar Magnus mycket av sin tid till (surprise surprise) nyfiken problemlösning, och har oftast många pågående projekt. En gång i tiden spelade han även i ett välbokat cover-band (King Kong), och för några år sedan gjorde han sig ett namn inom Geocaching (en typ av modern digital Skattjakt med GPS & Glonass) i Sverige, där han blev den bästa i Norrbotten på ”First to find”, för att senare bidra till att göra Piteå till lite av en oas för Geocaching genom att bygga och lägga ut nya och kluriga ofta high-tech baserade Geocash-gömmor, samt hålla i Geocaching event med hans vänner.


Kent Sundberg

[Bild: Kent Sundberg]

Kent Sundberg
Order- & Fakturahantering, Kundservice & Försäljning

Telefon: 0911 - 21 26 23, E-post: kent.sundberg[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Kent har en civilekonomisk bakgrund, och mångårig arbetserfarenhet från såväl statlig och kommunal som småföretagsverksamhet, och har arbetat med allt ifrån administration till företagsekonomi och försäljning.

En av Kents superkrafter är hans beundransvärda administrativa effektivitet, vilket är en perfekt kompetens för hans roll på Arkivexperten. Kent har därför tidvis hanterat nästintill all vår beställnings-relaterade administration. Detta har, sedan han började, gjort att vi kan vara säkra på att våra produkter och fakturor skickas iväg och levereras i tid under majoriteten av året. Mestadels av tiden går våra produkter iväg samma dag som vi tog emot er order (Tack Kent!).

När Kent föredrar Kent att slappna av med sina släktingar eller med för sig själv på hans cykel eller inlines (ett stegrande intresse). Han är också den enda Arkivexperten som tar cykeln till jobbet Varje Dag! Det spelar ingen roll om det regnar, snöar eller stormar. Kanske är det just det som är hemligheten till hans imponerande effektivitet!


Rikard Bergsten

[Bild: Rikard Bergsten]

Rikard Bergsten

Vår Kompaktarkivexpert - Kundservice & Försäljning, Montering & Demontering

Telefon: 0770 - 33 97 50, E-post: rikard[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Rikard har den längsta och mest gedigna erfarenheten av att arbeta med kompakta arkivlösningar, med erfarenhet sedan år 2000 av att arbeta med alltifrån begagnade och nya kompaktarkiv (eller rullarkiv som det också kallas ibland), till olika typer av hyllsystem, på alla olika nivåer från marknadsföring och försäljning av kompaktarkiven till montering och demontering.

På Arkivexperten är det därför Rikard som bär på huvudansvaret för vår Kompaktarkiv och Hyllsystems sektion, i ett nära samarbete med Mattias och Roland, som båda två också sitter på en mångårig erfarenhet från arbete med sådana typer av arkivlösningar.

När Rikard inte är upptagen med att sälja, marknadsföra, montera och demontera kompaktarkiv och hyllsystem, föredrar han allra främst att umgås med sin familj, särskilt sedan han blev tvåbarnsfar för bara några år sedan.


Bo Jonsson

[Bild: Bo Jonsson]

Bo Jonsson

Kundservice & Försäljning, Order- & Fakturahantering

Telefon: 0911 -21 26 25 , E-post: bosse[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Bosse har en annan typ av bakgrund än vi övriga på Arkivexperten vilket bidrar till många nya insikter. Innan hans start på Arkivexperten hade Bosse, under hela sitt vuxna liv, arbetat inom verkstadsindustrin (huvudsakligen som målare på Fermeco), tills dess att han en dag bestämde sig för att det var dags för att göra någonting annat, vilket tillslut ledde honom till hans fantastiska start på Arkivexperten i slutet av 2016. En fullständig förändring av hans arbetsliv, som skiljer sig från det han varit van med på så många olika sätt, men han tycker verkligen om det, och närmar sig nu det tredje året på Arkivexperten!

(Det verkar som att ångorna och kemikalierna från hans tidigare arbete ändå nådde hans hjärnceller tillslut? ;D)

Skämt åsido, efter så många år i den tuffa verkstadsmiljön så kände han att hans kropp har fått nog, och att han var redo för annat. Något som vi på Arkivexperten är glada för idag eftersom hans praktiska kompetens och skarpa sinne har kommit till stor nytta för Arkivexperten. Sist men inte minst är hans avslappnade och självsäkra personlighet vilket såklart är en perfekt kombination för arbetet med våra kunders vitt skilda ärenden.

På fritiden är Bosse en riktig familje- och friluftsmänniska som älskar att ta långa promenader genom våra fantastiska skogar här i Norr, eller gå på jaktturer. Av hans jakthistorier att döma, gör man dock klokt i att ta på sig signalkläderna om man tänker följa med på en tur, eller gör ett besök i någon av skogarna runtomkring Piteå när Bosse är ute och jagar (;D). Sist men inte minst är Bosse precis som Mattias också aktiv inom Hemvärnet, och har därmed ett gediget engagemang inom Försvaret.


Företagsinformation

Juridiskt namn:

Arkivexperten i Norr AB

Organisationsnummer:

556825-7009

VAT nummer:

SE556825700901

Adress:

Tistelvägen 37

94142 Piteå

Telefonnummer:

Växel: 0770- 22 01 22

Fax: 0911-631 05

Bankgiro #:

5497-3565

Bank:

Sparbanken Nord

IBAN: SE0380000826440531926046

SWIFT/BIC: SWEDSESS

SWISH:

123 568 67 95

E-post adress:

info[HbGzm8bh]arkivexperten.se