Kontakta oss

Ring för köpråd

Telefon:

 • 0770-22 01 22 Huvudnummer
  - Personligt svar direkt!
  - Inga onödiga knappval i växeln!

Om ingen skulle svara på huvudnumret, ring:

 • 0911-21 26 21 Mattias
 • 0911-21 26 26 Magnus
 • 0911-21 26 27 Roland
 • 0911-21 26 25 Bosse
 • 0911-21 26 23 Kent
 • 0911-21 26 22 Marcus
 • 0911-21 26 24 Erik
 • 0770-33 97 50 Rikard

Fax:

 • 0911-631 05

Telefontider:

 • Klockan 8-17 helgfria vardagar
 • Stängt för lunch 12-13

Övriga tider går det bra att kontakta oss via kontaktformuläret under
fliken Kontaktformulär eller via info[HbGzm8bh]arkivexperten.se

Kontaktformulär

Butiken

Välkommen till butiken i Piteå!

Öppettider

Måndag - fredag kl. 08.00 - 17.00
(Lunchstängt: 12.00-13.00)


Adress

Arkivexperten
Tistelvägen 37
941 42 Piteå


Här hittar du massor av skåp i olika storlekar och modeller, säkerhets-, kassa-, nyckel- och dokumentskåp samt många fler.Här hittar du vår butik:


Visa större karta

Om oss

Där allting började

Året var 2002, det var mörka oktober långt upp i norra Sverige och Roland tog sina första kliv in företagsvärlden efter hela 30 händelserika år inom bankväsendet. I en liten lokal i Furunäsets företagsby, bara några kilometer från centrala Piteå ser Arkivexperten för första gången dagens ljus.

Ett företag i förändring

Till en början var Rolands idé med Arkivexperten - dåvarande NDSA - att utforma och leverera smarta och datorstyrda arkivlösningar till företag med omfattande arkiveringsbehov. En rest från dessa år är vår försäljning av kompaktarkiv.

Med åren kom företagets fokus dock att skifta från de riktigt stora arkivlösningarna till de mycket mindre alternativen, som Arkiv- och Kassaskåp. På den vägen är det.

Arkivexperten idag

Idag driver Arkivexperten Sveriges i särklass största webbshop för smart och trygg förvaring. I vår webbshop hittar du över tusen olika produkter som vi dagligen levererar till kunder runt om i hela Sverige, och även tidvis till Finland, Danmark och Norge. Med vårt enorma utbud och goda kompetens kan vi garanterat hjälpa dig att hitta de förvaringslösningar som passar just dina behov.

Det spelar ingen roll om du representerar ditt företag eller funderar på något till hemmet. Vi arbetar med alla typer av kunder både stora som små, och alltid med samma ambition att bygga en god relation med dig. Det är vårt levebröd. Välkommen in i gemenskapen!

 

Med varma hälsningar

Arkivexperten i Norr AB

Personal

Roland Ekerlin

[Bild: Roland Ekerlin]

Roland Ekerlin

Ägare, Kundansvarig & Utvecklingsansvarig

Tel: 0911-21 26 27, E-post: roland[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Roland är Arkivexpertens ägare och grundare och har 31 års erfarenhet från bankvärlden. Där har han gått den långa vägen från aspirant till bankdirektör. Under sin tid som utvecklingschef vid Nordea skapade Roland ett dataprogram för arkivering, File & Find IT och är "pappa" till Nordeas centrala arkiv/valvfunktioner i både Sverige och Finland. Roland har stor kunskap inom arkivlösningar, logistik, projektledning och organisationsutveckling.

På fritiden är hans stora passion båten, småviltsjakt med hund, och familjeliv. På hösten tar han sig därför oftast tid att åka till familjens stuga i Klippen, utanför Hemavan för fastighetsskötsel, avkoppling och ripjakt. Dessutom är han som flertalet andra på Arkivexperten ett Luleå Hockey - fan sedan ungdomsåren i barndomsstaden Luleå, och hockey-tränartiden i Rosvik.


Magnus Persson

[Bild: Magnus Persson]

Magnus Persson

IT, Marknadsföring & Försäljning

Tel: 0911-21 26 26, E-post: magnus[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Magnus har tidigare arbetat med IT-baserad informations- och dokumentationshantering inom Ericsson-koncernen. Där var han en viktig länk mellan programmerare och slutkunder, och arbetade som specialist på användaranpassning och användarvänlighet, något han tagit med sig till Arkivexperten där det hjälpt i arbetet med både webbshop, och andra medier.

På Arkivexperten är Magnus en typisk "go to guy" som vi skämtsamt brukar benämna som Teknologie Dr. Persson. Kort sagt gillar han, och är bra på att lösa olika problem. Vid sidan av detta jobbar han med marknadsföring, grafisk formgivning samt hjälper kunder, ofta med mer tekniskt utmanande frågor.

På fritiden är Magnus (inte oväntat) också en nyfiken problemlösare."Back in the days" spelade han även elpiano i ett välbokat cover-band (King kong). Nu är det dock Geocaching som gäller för hela slanten, en sorts modern skattjakt med GPS & Glonass, och en hel del problemlösning. Under en period var han bäst i Norrbotten på att före alla andra hitta ny cacher/gömmor. Dessutom har han både skapat/lagt ut egna (ofta kluriga) cacher samt anordnat geocaching-events lokalt.


Mattias Ekerlin

[Bild: Mattias Ekerlin]

Mattias Ekerlin

Operativt ansvar, Ekonomi & Utveckling

Tel: 0911-21 26 21, E-post: mattias[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Mattias har lång erfarenhet som tidigare utesäljare av allt från kontorsvaror till reklamslingor på digitala videoskyltar, och sedan några år tillbaka också erfarenhet av import och försäljning av maskiner och fritidsutrustning inom småföretagsverksamhet. På Arkivexperten arbetar han i dagsläget med ekonomi och övrig operativ verksamhet såsom administration och utvecklingsfrågor m.m.

På fritiden beger sig Mattias gärna ut med båt under sommaren, och snöskoter under vintern. Dessutom jagar han fågel eller annat småvilt, när det uppstår lediga dagar mellan ombyggnationerna på den tredje villan, och småbarnsföräldraskapet. Någon gång per år tar han även tillfället i akt att heja fram Luleå Hockey i CHL och SHL, helst då på plats i Coop Arena, i Luleå.


Marcus Bjurström

[Bild: Marcus Bjurström]

Marcus Bjurström

Kundservice, Försäljning, Offerter & Grafisk design

Tel: 0911-21 26 22, E-post: marcus[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Marcus har en media-utbildning i bagaget och en bakgrund som supporttekniker på Microsofts kundtjänst. Han har därmed ett fantastiskt tålamod och bra förmåga att lyssna på och hjälpa kunder på ett effektivt sätt. På Arkivexperten jobbar han med allt ifrån vanlig kundservice till försäljning, reklamationer och offertförfrågningar. Som extra ess i rockärmen är han en talang i grafisk formgivning. Han har ofta skapat fin grafik till vår webbshop och reklamkampanjer.

Sedan några månader tillbaka är Marcus numer också nybliven pappa och villaägare. Utöver detta är han även självutnämnd mästare i TV-spel, i synnerhet EA Sports NHL. Detta ses på hans groteskt stora tummar, ett arv från hans storartade karriär. Marcus följer dessutom intensivt alla nyheter om Hockey. Särskilt om det gäller Skellefteå AIK. Detta gör honom till en avvikare på firman som i huvudsak är besatt av Luleå-supportrar.


Kent Sundberg

[Bild: Kent Sundberg]

Kent Sundberg

Orderhantering, Fakturering, Kundservice & Försäljning

Tel: 0911-21 26 23, E-post: kent[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Kent har en mångårig erfarenhet från arbete inom såväl statliga myndigheter som mindre företag med allt ifrån administration till ekonomifrågor och försäljning. Han är riktigt noggrann och väldigt effektiv, en svårslagen kombination i de flesta av administrativa yrken. På Arkivexperten sköter han därför om nästan all orderadministration, och ser alltså till att era produkter och fakturor kommer iväg från lager respektive kontor i tid, oftast samma dag som ordern kom in.

På fritiden gillar Kent att slappna av för sig själv eller med nära släktingar, kanske en av nycklarna till hans rejäla effektivitet. Samtidigt är han även den som är hurtigast på morgnarna, genom att dagligdags ta cykeln till jobbet, och det året runt. Glöm inte att det kan vara bra kallt är uppe i norr. Som pricken över i:et eller strösslet på glassen är han heller inte främmande för långa cykel-, och promenadturer efter jobbet och på helgerna.


Bo Jonsson

[Bild: Bo Jonsson]

Bo Jonsson

Orderhantering, Fakturering, Kundservice & Försäljning

Tel: 0911-21 26 25 , E-post: bosse[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Bosse har jobbat nästan hela sitt liv inom verkstadsindustrin som målare på Fermeco. Det verkar som att ångorna till slut har nått hjärncellerna eftersom han hösten 2016 har valt att börja hos Arkivexperten...

Skämt åsido så behövde Bosse miljöombyte då han börjat få problem med kroppen i den tuffa miljön. Det är vi väldigt glada över och välkomnar honom till Arkivexperten. Vi tror att hans tekniska bakgrund kommer att vara en stor fördel i sitt jobb som teknisk säljare av kassaskåp.

På sin fritid är Bosse en familjeman och friluftsmänniska som älskar att jaga allt som rör sig i skogen. Om man får tolka hans jakthistorier så tror jag att det är bäst att aldrig ta av sig reflexvästen i Piteå med omnejd för att undvika att bli ett byte...


Rikard Bergsten

[Bild: Rikard Bergsten]

Rikard Bergsten

Kompaktarkiv - Försäljning, Offerter, Montering & Marknadsföring

Tel: 0770-33 97 50, E-post: rikard[HbGzm8bh]arkivexperten.se


Rikard har en lång och gedigen erfarenhet från arbete på de tre största företagen som arbetar med kompaktarkiv. Där har han arbetat med såväl nya som begagnade kompaktarkiv (eller rullarkiv som det ofta benämns) samt arkivhyllor. Ett arbete som innefattade allt ifrån offerter till marknadsföring, försäljning och montering av kompaktarkiv. På Arkivexperten bär han därför som vår specialist på området det huvudsakliga ansvaret för vårt kompaktarkivarbetet.

När Rikard är ledig ägnar han gärna mycket tid med familjen. Särskilt mycket blir det nu som nybliven tvåbarnsförälder.

Företagsuppgifter

Juridiskt namn:

Arkivexperten i Norr AB

Organisationsnummer:

556825-7009

VAT nummer:

SE556825700901

Adress:

Tistelvägen 37

94142 Piteå

Telefonnummer:

Telefonnummer: 0770-22 01 22

Fax: 0911-631 05

Bankgiro nr:

5497-3565

Bank:

Sparbanken Nord

IBAN: SE0380000826440531926046

SWIFT/BIC: SWEDSESS

E-post adress:

info[HbGzm8bh]arkivexperten.se