Sort by
Price˄˅
Sort by
Price˄˅

Stöld- & Brandklassat

Två sorters kombinerade stöld- & brandskyddsskåp

Förenklat skulle man kunna säga at det finns två typer av skåp som kombinerar klassat stöld- och brandskydd, och därmed ger dig det bästa från två världar; Brandklassade stöldskyddsskåp av S2 typ enl. EN14450, samt Brandklassade Värdeskåp (Grade 0-6) enl. EN1143-1.

Genom att beakta det ungefärliga värdet av de föremål ni vill skydda med skåpet, om de behöver skyddas mot brand (temperaturer över 180°C), samt er budget, kan ni hitta det perfekta skåpet. S2 skåp är lämpliga för värden upp till ca 30.000 kr, och godkänns av vissa företagsförsäkringar för värden upp till 15.000 kr. Gradeklassade värdeskåp godkänns av de flesta företagsförsäkringarsbolag för värden mellan t.ex 50.000 - 830.000 kr (Grade 0 - 6).

Nedan har vi samlat ett antal produkter som församlingar har beställt av oss förut, samt andra som vi tror kan intressera er. Utöver produkterna i er sektion, har ni såklart 10% rabatt på allt övrigt i webbshopen också. Dessutom är ni varmt välkomna att höra av er till oss för anpassade råd och tips!


Välj en av kategorierna eller spana in vårt urval här nedan: