Sort by
Price˄˅
Sort by
Price˄˅

Informationsförvaring

Tre typer av informationsförvaringsskåp

Information har traditionellt inte varit lika stöldbegärligt som t.ex nycklar, värdeföremål och pengar. Beroende på typ av information ser det lite annorlunda ut idag. Förenklat skulle man kunna säga bränder fortfarande är det största hotet mot information som inte kan användas för t.ex ID-kapning.

Det finns i huvudsak tre typer av brandskyddande dokumentförvarin. Dokumentskåp som skyddar papper och andra föremål som tål temperaturer ända uppåt 180°C. Datamediaskåp som skyddar digital datamedia såsom USB-minnen, Hårddiskar, Minneskort, Teknisk utrustning eller annat mer värmekänsligt som endast tål temperaturer under 80°C. Brandklassade arkivskåp för hängmappar, s.k. Hängmappsskåp (Vertikal- eller Lateralskåp) specialdesignade för arkivering och skydd av dokument.

Nedan har vi samlat ett antal produkter som församlingar har beställt av oss förut, samt andra som vi tror kan intressera er. Utöver produkterna i er sektion, har ni såklart 10% rabatt på allt övrigt i webbshopen också. Dessutom är ni varmt välkomna att höra av er till oss för anpassade råd och tips!


Välj en av kategorierna eller spana in vårt urval här nedan: