Sort by
Price˄˅
Sort by
Price˄˅

Vård & Omsorg


Nyckelhantering inom vård och omsorg? Efter många års erfarenhet och konversationer med kunder inom vård och omsorgssektorn har vi lärt oss att deras nyckelhantering kan vara både tidskrävande och problematisk. Särskilt inom hemtjänsten. För det första är det viktigt att veta var nycklarna håller hus, och därmed när och av vem som nycklar plockats ut. Ofta krävs även möjlighet att begränsa och styra behörigheten till vissa nycklar.

Vi har lösningarna! En av de bästa är de s.k. Smarta nyckelskåpen som effektivt hjälper dig som administratör/ansvarig att enkelt ordna och tilldela särskilda behörigheter, för upp till 500 användare (se 9000-serien), till enstaka eller flertalet separata fack (med t.ex nycklar eller mediciner i), samt hämta ut loggar över vem som öppnat vilka fack på vilka tider. Full koll med andra ord!

Ett annat nytt prisvärt alternativ är nyckelskåpet MKSA_BAS20 som hjälper dig att hålla reda vilka, av upp till 20 nycklar som plockats ut av vem, med hjälp av personliga RFID-taggar som personalen bär med sig.

Sist men inte minst vet vi att själva säkerhetsnivån på förvaringen kan vara avgörande, här kan vi erbjuda dig en mängd SSF3492-klassade nyckelskåp, med nyckel eller kodlås, för upp emot 48 till 668 nycklar/nyckelknippor så att du kan hitta ett skåp som passar dina omständigheter perfekt.

För att hjälpa dig till en smartare och tryggare nyckelhantering får du nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering. Lycka till med fyndandet, och känn dig alltid varmt välkommen att höra av dig till oss för personliga råd och tips. Vi hjälper dig gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös dina nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: