Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Nyckelhantering för Hotell & Turism

Nyckelhantering inom Hotell och Turism? Det är lätt att förstå hur viktigt det är med enkel och effektiv nyckelhantering inom Hotell- och Turism branschen, oavsett om det gäller enstaka stugor, stugbyar, hostels, hotell, campingar, m.m. För att lyckas är det viktigt att ha full koll på vem som plockat ut vilka nycklar och kort vid vilka tider, utan att kompromissa med servicen, även när du inte är på plats. Lyckligtvis har vi flera lösningar för just detta!

1. För dig med enstaka boenden kan vi varmt rekommendera den robusta och väderbeständiga nyckelgömman som enkelt ställs in med utbytbar kod, för att sedan öppnas och stängas när så behövs. Nedan hittar du nyckelgömmor i en mängd olika utföranden och storlekar, allt för att passa just dina behov. Perfekt och enkel för kunden att använda under dygnets alla timmar. När hyresgästen lämnat kan du sedan enkelt ändra koden till en ny, om så önskas.

2. För dig med flertalet boenden, som verkligen behöver ett effektiv system för full kontroll över när, och av vem som nycklar hämtas och lämnas, med bibehållen flexibilitet för när gäster kan checka in och ut, vill vi varmt rekommendera den smarta, robusta och rostfria nyckelautomaten Livionkey. Ett nyckelskåp/system som kan styras på distans via 3G-nätet, öppnas via SMS-koder, fota den som hämtar och lämnar nycklar (i realtid om så önskas), och som pricken över i:et, kan länkas ihop med det populära bokningssystemet COMERS, som du kanske redan använder idag? Bättre blir det inte!

Fungerar inte Livionkey för dig, kan vi tipsa dig om nyckelskåpen i 9000-serien. De hjälper dig att via nätverk, eller flyttbart USB-minne, enkelt administrera behörighet till ett eller flertal fack (med t.ex nycklar/nyckelkort i) för upp till 500 gäster, och för logg över vilka koder som öppnat vilka fack, vid vilka tider.

3. För dig som vill hålla det enkelt, hittar du en mängd oklassade eller SSF3492-klassade nyckel eller kodlåsta nyckelskåp försedda med eller utan nyckelinkast för numrerad förvaring av allt ifrån 40 till 668 nycklar. Där finns garanterat något som passar just dina behov!

För att hjälpa dig till en smart och trygg nyckelhantering får du nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering. Lycka till och känn dig alltid välkommen att höra av dig till oss för personliga råd och tips. Vi hjälper dig gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös dina nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: