Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Nyckelhanteringssystem


Nyckelhanteringssystem? Efter många års erfarenhet av diskussioner med företag och organisationer som har en mängd fastigheter att förfoga över har vi lärt oss att deras nyckelhantering ofta är komplex, tidskrävande och ibland problematisk.
Vi har lösningen för! Smarta nyckelskåp, så kallade nyckenhateringssystem, består av ett nyckelskåp som kan hjälpa er att administrera vem som har behörighet till olika nycklar, samt ofta både av dem och vid vilken tid som nycklar har plockats ur skåpet.

Nyckelskåpet/systemet 9006S hjälper dig t.ex att adminstrera behörighet till flertalet nyckelfack för upp till 500 unika användare. Dessutom håller skåpet koll på vilka fack som öppnats av vilken kod, vid vilken tid. Full kontroll med andra ord! Tack vare prisvärda expansionsskåp som kopplas till huvudenheten blir det lätt att dessutom bygga ut systemet vid behov.

Ett annat smart skåp/system som kan hjälpa er att öka effektivitet och kontroll är MKSA_BAS20, som via personliga RFID-brickor (som blippas mot skåpet) kan hjälpa er att tilldela behörighet till 20 digitalt märkta nycklar (plus 60 i påbyggnadsskåp). Tack vare larm vid felaktig återplacering hamnar nycklarna alltid på rätt plats. Via tilläggspaket kan skåpet även hålla reda på vem som har vilka nycklar samt när de har plockats ut. Dessutom larmar skåpet om en nyckel plockas ut av fel användarbricka. Mycket praktiskt!

Nedan hittas båda modellerna av smarta nyckelskåp: