Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Nyckelhantering för Bil & Transport

Nyckelhantering inom Bil & Transport? En vanlig kund hos oss är bilföretag såsom återförsäljare, hyrbilsföretag, och transportbolag med flertalet fordon som lånas ut till olika anställda. En komplex bransch för nyckelhantering. Lyckligtvis har vi flera lösningar för olika verksamheter!

1. För dig med hyrbils- eller bilåterförsäljning är det en stark konkurrensfördel att kunna erbjuda bra möjligheter till flexibel nyckelåterlämning för kunden, även utanför öppettiderna. Nedan har vi samlat en mängd kod- eller nyckellåsta nyckelskåp som tillåter kunden att återlämna nycklar via nyckelinkast. Perfekt för skåp under tak, t.ex i en entré som oftast är öppen. Om det inte fungerar har vi två mer väderbeständiga och säkrare lösningar som tillåter kunden att återlämna nycklar genom ett deponeringsrör som helt enkelt dras genom fastighetens vägg. Mycket säkert och praktiskt!

2. För dig på företag med ett större antal fordon som flertalet anställda behöver kunna få tillgång till, under alla möjliga tider kan vi varmt rekommendera våra smarta nyckelskåp i 9000-serien. Dessa hjälper dig att via nätverk, eller flyttbart USB-minne, enkelt administrera behörighet till ett eller flertal fack (med nycklar/kort i), för upp till 500 anställda, och för kontinuerlig logg över vilka fack som öppnats av vilka koder, vid vilka tider. Önskas istället något smart, men enklare, och nyckelhantering sker i närheten av annan personal, vill vi tipsa er om vårt smarta nyckelskåp MKSA_BAS20, som via personliga RFID-brickor håller reda vilka, av upp till 20 nycklar som får hämtas av vilka brickor (tid och datumkontroll finns som tillval).

Önkas ett ännu effektivare system som kan skötas på distans med total kontroll över nyckelhanteringen, kan vi tipsa er om våra rostfria Livionkey nyckelautomater. Skåp/System som kan styras på distans via 3G, öppnas via SMS-koder, samt fota den som hämtar/lämnar nycklar (i realtid om så önskas). Dessutom kan systemet länkas ihop med bokningssystemet COMERS, som kan förenkla nätbokning av företagets fordon, och lokaler.

3. Slutligen, om det framförallt är säkerhetsklassat förvar av nycklar som söks och det räcker med numrerade krokar, så hittar du nedan en mängd nyckel- eller kodlåsta SSF3492-klassade nyckelskåp för allt ifrån 46 till 668 nycklar/nyckelknippor, godkända av flertalet företagsförsäkringsbolag.

4. Sist men inte minst, vill vi tipsa er lastbilschaufförer om vår kodlåsta Nyckelgömma AXN13 med gummerat väderskydd som tillåter montering på hyfsat skyddad plats, utanpå lastbilen, för tillfälligt förvar av extranyckel. Något vi lärt oss av lastbilschaufförer som använt sig av väderskyddad nyckelgömma för att undvika att bli utelåst, igen. Smart lösning!

För att hjälpa er till en smartare och tryggare nyckelhantering erbjuder vi er just nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering.
Lycka till med fyndandet, och känn er alltid varmt välkomna att höra av er till oss om ni önskar personliga råd och tips. Vi hjälper er gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös dina nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: