Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Hängmappsskåp med brandskydd

216
Brandsäkra Hängmappsskåp/Arkivskåp/Aktskåp med kodlås, eller nyckellås är utan tvekan det bästa valet för smidig, effektiv, och yteffektiv förvaring, och hantering av dokument i hängmappar.

Nedan hittas både 4-lådiga brandsäkra arkivskåp med kodlås, samt 2-lådiga arkivskåp med nyckellås, och kodlås. Vi kan varmt rekommendera ett kodlåst hängmappsskåp, då det blir enklare när fler behöver tillgång till skåpet, samtidigt som det frigör er från alla klassiska nyckelproblem såsom; nycklar på vift, avbrutna nycklar i låset, nycklar som lämnas i arkivskåpet, så att det i praktiken förblir olåst, m.m.

Skåpen har testats för att skydda antingen papper och dokument i 60, 90 eller 120 minuter brand (med temperaturer upp till 1000°C, vilket är 300 - 500°C varmare än normala fastigetsbränder), eller dokument, och datamedia (USB-minnen, CD/DVD, hårddiskar m.m).

Tips! Filtrera på brandklass eller antal lådor för att lättare hitta modellen som passar dig.

Fler funderingar? Tveka inte heller på att höra av dig till oss för personliga tips och råd, eller bättre pris vid större ordrar. Till våra Kontaktuppgifter