Stoppa Tjuven-guiden!VärdeskyddsskåpStöldskyddsskåpSäkerhetsskåpVärdeskåp

• VärdeskyddsskåpVad är ett värdeskyddsskåp?

Ett värdeskyddsskåp är ett stöldfördröjande kassaskåp utan brandskydd - ett mycket prisvärt skydd för värden upp till 5000 kr t.ex smycken, teknik eller prylar med högt personligt värde. För värden över 5000 kr rekommenderas stöldskyddsskåp, säkerhetsskåp eller värdeskåp.
Se alla värdeskyddsskåp här
• StöldskyddsskåpVad är ett stöldskyddsskåp?

Stöldskyddsskåp ger ett av marknadens bästa stöldskydd, dessutom är de oftast även brandklassade. Stöldskyddskåp ger dig alltså ett "Allt i ett" - skydd! De flesta av våra stöldskyddsskåp är också S2-klassade, godkända i flertalet olika europeiska länder.
Se alla stöldskyddsskåp här
• SäkerhetsskåpVad är ett säkerhetsskåp?

Alla våra säkerhetsskåp är godkända enligt SS3492/SSF3492. Detta medför ett mycket starkt stöldskydd och tillåter värdeförvaring upp till 40 000kr, om de bultas fast eller väger minst 150 kg. Tips! Kolla upp vad som gäller hos ert försäkringsbolag, vissa bolag tillåter nämligen förvaring av värden ändå upp till 80 000 kr i ett säkerhetsskåp om det står larmad lokal.
Se alla säkerhetsskåp här
• VärdeskåpVad är ett Värdeskåp?

Ett värdeskåp är testat och godkänt enligt europanormen EN 1143-1 och erbjuder därför ett mycket kraftigt skydd vid inbrott. Beroende på skåpets gradebeteckning får du som företagare förvara värden från 50 000 kr och upp till 1,6 miljoner kronor. I hemförsäkringar så räknas oftast skåpets innehåll som lösöre. Kolla med ditt försäkringsbolag vilka villkor som gäller för just dig och ditt företag. Värdeskåp är främst konstruerade för att skydda värdesaker och kontanter vid inbrott men flera av våra modeller skyddar även vid brand. De erbjuder kort och gott ett komplett skydd mot det mesta!
Se alla värdeskåp här