Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Nyckelhantering inom Säkerhet & Bevakning

Nyckelhantering inom säkerhetsbranchen? Vi har lärt oss att säkerhetsbranschen är en branscherna med allra mest nyckelrelaterad problematik. Först och främst skall företaget ofta på ett säkert vis husera ett stort antal ovärderliga nycklar till kunder som litar på dem, sedan skall dessa ofta dagligdags tas med i bevakningsbil för att därpå enkelt och effektivt kunnas användas av väktare under bevakningsronderna. Allt under hög säkerhet, och utan att några nycklar förväxlas eller hamnar fel. Vi har lösningarna!

1. För det första hittar du hos oss en mängd nyckel- eller kodlåsta SSF3492-klassade säkerhetsskåp med numrerad specialinredning för säkert förvar av allt ifrån 46 till 668 numrerade nycklar. Godkänt av de flesta försäkringsbolagen för värden upp till 40 eller 100.000 kr i larmad lokal. För det andra kan vi glädjande erbjuda våra mycket smarta och populära nyckelförvaringsskåp CK48 och CK100 som specialanpassats för montering i bevakningsbil (av sedan, kombi, eller skåpbiltyp) och försetts med särskild nyckelinfästning för att nycklar alltid skall vara på rätt plats när du behöver dem, oavsett hur du kör.

2. För full insyn i nyckelhanteringen, med bibehållen effektivitet och flexibilitet, kan vi varmt rekommendera våra smarta nyckelskåp i 9000-serien. Dessa hjälper er att via nätverk, eller flyttbart USB-minne, enkelt administrera behörighet till ett eller flertal fack (med nycklar i), för upp till 500 anställda, samtidigt som de för logg över vilka fack som öppnats av vilka koder, vid vilka tider. Önskas istället något smart, men enklare, och nyckelhantering sker i närheten av annan personal, vill vi tipsa er om vårt smarta nyckelskåp MKSA_BAS20, som via personliga RFID-brickor håller reda vilka, av upp till 20 nycklar som får hämtas av vilka brickor (tid och datumkontroll finns som tillval).

3. Önskas ett system som kan skötas på distans med full kontroll dygnet runt över lämning/hämtning av nycklar, kan vi tipsa er om våra rostfria Livionkey nyckelautomater. Dessa skåp/system som kan styras på distans via 3G, öppnas via SMS-koder, samt fota den som hämtar/lämnar nycklar (i realtid om nödvändigt). Dessutom kan systemet länkas ihop med bokningssystemet COMERS, som kan förenkla nätadministration av företagets resurser.

För att hjälpa er till en smartare och tryggare nyckelhantering erbjuder vi er just nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering.
Lycka till med fyndandet, och känn er alltid varmt välkomna att höra av er till oss om ni önskar personliga råd och tips. Vi hjälper er gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös dina nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: