Sortera efter
Pris˄˅
Sortera efter
Pris˄˅

Nyckelhantering inom Kommuner & Regioner


Nyckelhantering inom Kommuner och Regioner? Efter många års erfarenhet av affärer med kommuner, regioner och andra stora organisationer har vi lärt oss att nyckelhantering ofta kan vara tidskrävande och problematisk. Inom kommuner och regioner är säker nyckelhantering dessutom extra viktigt.

För att ge er några tips på vägen kan vi ur ett säkerhetsperspektiv rekommendera våra SSF3492-klassade nyckelskåp för 48 till 668 nycklar.

För bäst effektivitet, koll och ordning bör ni kika på våra Smarta nyckelskåp. Dessa kan hjälpa er att t.ex effektivt administrera behörigheter till enstaka eller flertalet fack, för upp till 500 användare (se 9000-serien). Dessutom loggas vilka som öppnar vad, och när för full kontroll. 9000-serie skåpen kan byggas ut med prisvärda expansionsskåp för fler fack.

Ett annat smart system som kan hjälpa er att öka effektivitet och kontroll är Livkey_30 och Livkey_1. Dessa skåp/nyckelautmater kan liksom 9006S dels hålla reda på vem som öppnat vad vid vilken tid, men även styras på distans via 3G samt fota hämtare och lämnare av t.ex nycklar. En av de största fördelarna med detta system för större organisationer är dock möjligheten att koppla ihop det med bokningsystemet COMERS. Genom att koppla ihop nyckelautomaten med COMERS kan anställda lätt boka resurser såsom konferensrum online för att sedan erhålla en SMS-kod när nyckeln får hämtas ut. Mycket användbart.

Vi vill även tipsa er om smarta MKSA_BAS20. Detta skåpsystem kan hjälpa er att administrera tillgången till 20 nycklar i huvudenheten plus 60 i påbyggnadsskåp. Dessutom kan skåpet hjälpa er att; se till så att nycklar hamnar rätt vid återlämning, samt via tilläggspaket, hålla reda på vem som plockat ut vad så att det blir lätt att få tag på nycklar som är ute. Allt tack vare personliga RFID-taggar som personal bär med sig.

Om krav på säkerhetsklassade nyckelskåp saknas hittar ni nedan även en rad oklassade nyckelskåp med batteridrivet kodlås eller nyckellås. Dessa är mycket budgetvänliga och kan användas för att skapa mycket god ordning och översyn av era nycklar när säkerhetsklassade skåp inte behövs.

Slutligen kan vi tipsa er om nyckelskåp för bilmontering.Dessa håller nycklar och knippor på rätt plats hur man än kör. Perfekt för situationer när ni behöver få med er ett större antal nycklar i bil som sedan lätt skall hittas och särskiljas. För tillfällig förvaring av nycklar där säkerhetskraven tillåter det finns även nyckelgömman som kan vara till stor hjälp.


Så, för att hjälpa er till en smartare och tryggare nyckelhantering får ni nu 10% rabatt på allt inom nyckelförvaring och hantering. Lycka till med fyndandet, och känn er alltid varmt välkommna att höra av er till oss för specfika råd och tips. Vi hjälper er gärna!

RABATTKOD: ÄlskadeNycklar (Gäller t.o.m 31 januari 2022).

Lös era nyckelproblem med nedanstående produkter till extra bra pris: