Stoppa Elden-guiden!DokumentskåpDatamediaskåpHängmappsskåpStöldskyddsskåpVärdeskåp

• DokumentskåpVad är ett dokumentskåp?

Alla våra Dokumentskåp är brandklassade och konstruerade för att skydda papper mot brand i 60-120 minuter. Dessutom erbjuder de stöldfördröjande skydd vid händelse av inbrott. Med vårt varierande utbud av skåp i olika prisklasser, storlekar och utföranden hittar du garanterat ett skåp som passar dig.
Se alla dokumentskap här
• DatamediaskåpVad är ett datamediaskåp?

Datamediaskåp skyddar olika datamedia från brand såsom: CD, DVD, Hårddiskar, USB-minnen, backupband, videoband, negativ, smalfilm o.s.v. från brand. Olika datamediatyper är olika känsliga för värme och kräver rätt typ av skåp för fullgott skydd. Du hittar skåp för alla typer av datamedia hos oss.
Se alla datamediaskåp här
• HängmappsskåpVad är ett hängmappsskåp?

Hängmappsskåp används för effektiv förvaring och smidig hantering av hängmappar. Vi har modeller både med och utan brandskydd. Dessutom finns de nu även hängmappsskåp med kodlås. En unik kombination i Sverige.
Se alla hängmappsskåp här
• StöldskyddsskåpVad är ett stöldskyddsskåp?

Stöldskyddsskåp ger ett av marknadens bästa stöldskydd, dessutom är de oftast även brandklassade. Stöldskyddskåp ger dig alltså ett "Allt i ett" - skydd! De flesta av våra stöldskyddsskåp är också S2-klassade, godkända i flertalet olika europeiska länder.
Se alla stöldskyddsskåp här
• Värdeskåp
Vad är ett Värdeskåp?

Ett värdeskåp är testat och godkänt enligt europanormen EN 1143-1 och erbjuder därför ett mycket kraftigt skydd vid inbrott. Beroende på skåpets gradebeteckning får du som företagare förvara värden från 50 000 kr och upp till 1,6 miljoner kronor. I hemförsäkringar så räknas oftast skåpets innehåll som lösöre. Kolla med ditt försäkringsbolag vilka villkor som gäller för just dig och ditt företag. Värdeskåp är främst konstruerade för att skydda värdesaker och kontanter vid inbrott men flera av våra modeller skyddar även vid brand. De erbjuder kort och gott ett komplett skydd mot det mesta!
Se alla värdeskåp här